Zákaznická podpora:+420 732 769 291info@monilu.cz

Výběr nosítka pro starší děti

 
vyber nositka pro starsi deti

„Mami, mě bolí nožičky! Tati, já už nemůžu. Mami HOP!“

Je Vám to povědomé? I my to slýcháme od našich zlatíček a právě pro tyto případy s sebou na každou delší túru či výlet nosíme nosítko MoniLu UNI či MoniLu UNI PLUS.

Právě tyto dvě velikosti jsou nejčastější a nejvhodnější pro větší děti. Patří mezi rostoucí nosítka, která mají bederní pás a hodí se tak i na delší cestu. Velikost UNI je od 2 měsíců a 55cm do cca 3 let, UNI PLUS je pro větší děti od zhruba 80 cm, až do 4-5ti let. Případně můžete využít naše jednovelikostní nosítka. Velikost MAXI je od 18 měsíců a 85cm do cca 3 let, MAXI PLUS je pro větší děti od zhruba 95 cm, na věk 3-4 roky.

Pro zdatné chodce vždy volte již MoniLu UNI PLUS. Jeho nespornou výhodou je variabilita a ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Můžete v něm nosit roční miminko a zároveň staršího čtyřletého sourozence.

Díky bedernímu pásu a kvalitnímu polstrování ramen navíc nebudou vaše záda trpět ani při delším nošení. Velikost je nutné nastavit podle velikosti dítěte, s pomocí našich videí a návodů ale jistě i to zvládnete hravě.

Pokud neplánujete dlouhé výšlapy, můžete zvolit tzv. Onbuhimo neboli onbu. Toto nosítko bez bederního pásu se skvěle hodí pro chodce od jednoho roku do dvou a půl let hlavně díky velmi rychlému nasazování. Stejně jako klasická nosítka se dá nosit na zádech i na břiše. Jeho velkou předností je díky absenci bederního pásu skladnost. Vhodné je však především na kratší vzdálenosti, protože celou váhu nesou ramena. Na delší túry proto raději volte nosítka s bederním pásem.

Další informace už naleznete přímo u jednotlivých nosítek v našem eshopu. Přejeme šťastný výběr!

Na úvodní fotce mají obě slečny rostoucí MoniLu UNI, ve fialovém téměř 3letá, v šedém 3 a půl letá (ta si půjčila nosítko od svého ročního brášky).

English Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & techka s.r.o.